Εύκολα μπισκότα βουτύρου

Εύκολα μπισκότα βουτύρου

Εύκολα μπισκότα βουτύρου

Τι χρειάζονται τα Εύκολα μπισκότα βουτύρου 

  • 175 γραμ. βούτυρο
  • 70 γραμ. ζάχαρη
  • 170 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 50 γραμ. κόρν φλάουερ

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τους Κουραμπιέδες

Πως φτιάχνονται τα Εύκολα μπισκότα βουτύρου 

Σε θερμοκρασία δωματίου αφήνουμε το βούτυρο για 60 λεπτά. Στην συνέχεια το βάζουμε σε μία λεκάνη και με το μίξερ το χτυπάμε καλά μέχρι να λιώσει. Ρίχνουμε και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι που το μείγμα μας να γίνει άσπρο. Στην συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και το κορν φλάουερ και τα χτυπάμε όλα μαζί να γίνουν μία ενιαία ζύμη. Καλύπτουμε τη ζύμη μας με μεμβράνη και την τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 60 λεπτά.

Μόλις περάσει η μία ώρα βγάζουμε την ζύμη από το ψυγείο και παίρνουμε λίγο λίγο από την ζύμη και φτιάχνουμε μικρά σχήματα, προηγουμένως έχουμε στρώσει το πλατύ ταψί του φούρνου μας λαδόκολλα και τοποθετούμε πάνω εκεί τα μπισκότα μας. Ψήνουμε γύρω στους 180 βαθμούς για περίπου 30 έως 40 λεπτά. Όταν τα μπισκότα βγουν από το φούρνο έχουμε έτοιμο αν θέλουμε ένα πιάτο με ζάχαρη και τα ρίχνουμε μέσα γυρίζοντας τα από όλες τις μεριές για να πασπαλιστούν με ζάχαρη. <<Αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για το πασπάλισμα και άχνη ζάχαρη ή σταγόνες σοκολάτας.>> 

Ad Blocker Βρέθηκε

Το website μας βγάζει όλα του τα έξοδα από μη ενοχλητικές διαφημίσεις . Παρακαλώ δείξτε την στήριξη σας σβήνοντας τον adblock.

Refresh