Μπισκότα γεμιστά με σπιτική σοκολάτα

Μπισκότα γεμιστά με σπιτική σοκολάτα

Μπισκότα γεμιστά με σπιτική σοκολάτα

Τι χρειαζόμαστε για τα Μπισκότα γεμιστά με σπιτική σοκολάτα

  • μισό φλιτζάνι τσαγιού σπιτική πραλίνα φουντουκιού
  • 200 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 40 έως 60 μπισκότα

Εδώ βρίσκεται ο Εύκολος κορμός σοκολάτας με μπισκότα

Πως φτιάχνονται τα Μπισκότα γεμιστά με σπιτική σοκολάτα

Σε μπέν μαρί δηλαδή <<σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και από πάνω τοποθετούμε μια ανθεκτική λεκάνη σε χαμηλή φωτιά για να δημιουργήσουμε θερμοκρασία και να μπορούμε να δουλέψουμε τη σοκολάτα>> να λιώσει και τη βοηθάμε ανά τακτά διαστήματα ανακατεύοντας με ένα κουτάλι. Εν το μεταξύ παίρνουμε την πραλίνα και αλείφουμε ένα ένα τα μπισκότα και τα κολλάμε μεταξύ τους να γίνουν σάντουιτς.

Αφού τα τελειώσουμε όλα και έχει λιώσει η κουβερτούρα μας με μια τσιμπίδα βουτάμε τα μπισκότα μας μέσα στην σοκολάτα για να αλείψουμε τα μπισκότα μας και από τις δύο μεριές και να καλυφθεί όλη η επιφάνεια τους με σοκολάτα. Βγάζοντας τα από την σοκολάτα στραγγίζουμε ελαφρώς όσο μπορούμε βεβαία και τα τοποθετούμε επάνω σε λαδόκολλα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν για περίπου 60 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.

Αλλά εάν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε σπιτική πραλίνα φουντουκιού για να τα αλείψουμε μπορούμε να βάλουμε και μαρμελάδα της αρεσκείας μας.

Σημείωση: Τα γεμιστά μπισκότα σοκολάτας είναι ένα γλυκό που μπορούμε να το προσφέρουμε σαν κέρασμα σε οποιαδήποτε περίσταση αλλά αποτελεί και μια ευχάριστη γευστική έκπληξη που μπορεί ο καθένας να κάνει στα παιδιά του.

Ad Blocker Βρέθηκε

Το website μας βγάζει όλα του τα έξοδα από μη ενοχλητικές διαφημίσεις . Παρακαλώ δείξτε την στήριξη σας σβήνοντας τον adblock.

Refresh